Juryn
består av 60 personer från hela branschen.
De har makten i 100-wattaren
Bild: Sveriges annonsörer

De har makten i 100-wattaren

Inlämningen öppen
av PING 2016-08-18 0 kommentarer
100-wattaren är tävlingen som belönar kommunikation som fungerar genom bevisad effekt med hög kreativitet. Totalt består årets jury av 60 personer från branschen.

– 100-wattaren är en chans att verkligen påvisa sina goda resultat tack vare kommunikationens kraft, säger Claes Pellvik, marknadschef på Ving och juryordförande, i ett pressmeddelande.

Strategisk design

Kategorin Årets nytänk infördes i fjol och blev den näst största direkt. Nyheten i år är att strategisk design tävlar i fyra egna kategorier (Konsument, Företag, Ideellt och Internationellt).

– Att tävla med sina strategiska designinsatser är något som varit efterfrågat av såväl annonsörer som byråer. Vi hoppas att hela branschen tar chansen att skicka in bidrag inom dessa kategorier men även att vi får många tävlingsbidrag där till exempel programmatic, CRM, content gett bevisad effekt genom hög kreativitet,säger Ulf Hermansson Samell, utbildnings- och eventchef på Sveriges Annonsörer och ansvarig för 100-wattaren.

100-wattaren är öppen för bidragsinlämning från den 17 augusti till och med den 20 september. Nomineringarna offentliggörs den 20 oktober. Prisutdelningen äger rum fredagen den 25 november.

Kommentarer

Skriv en kommentar
  1. Inga kommentarer sparade.
    Bli först att kommentara nyheten!

Relaterade länkar

Läs mer om 100-wattaren

Relaterade artiklar